CIB | 10 dagen detox programma

cib-button-product-10ddetoxsugar11f-5-web

Gebaseerd op het succesvolle boek van Dr. Mark Hyman, kunt u nu dit Engels talig boek met begeleiding in het Nederlands volgen. U bent aan het juiste adres indien u het volgende ervaart

  • overgewicht
  • energie te kort
  • slecht slapen
  • stemmingswisseling
  • chronische klachten, inclusief gewrichtspijn, spijsverteringsklachten, auto-immuunziekte, hoofdpijn, geheugenproblemen, “brain fog” hersens-mist, sinus en allergieën, zelfs acne, eczeem en psoriasis.

Dit is niet alleen een “dieet” maar 10 dagen van bewustwording over hoe jouw lichaam behoort te functioneren.  Hierin staat eten centraal maar ook slaap, rust, ontspanning, beweging, je bloedsuikerspiegel, nutriënten en detox. Een bijzondere 10 dagen waarna u een nieuwe “ik” zal ervaren.10dd-buttons

Schrijf u nu in!

Pakket
Begeleiding en Nederlandse vertalingen van recepten en boek highlights
nu voor:

Prijs

 €150.00

(incl. btw)

Wij werken graag in groepen om het maximale effect uit het programma te halen. Meld u zich aan als een groep dan kunnen er groepskortingen afgesproken worden.  Neem hiervoor a.u.b. contact op via email; info@cellulairinbalans.nl.

Boek: The 10 day detox diet door Dr. Mark Hyman 

De 10 Day Detox Diet is geen “quick fix” het is een wetenschappelijke opgebouwde voeding en leefstijl “programma” dat je leven kan veranderen om “echt” gezond te eten en  te leven, met een bijpassende bijwerking van en detox en gewichtsverlies.

Schrijf u nu in!