Tarieven, vergoeding en klachten

Hieronder vindt u de tarieven (vanaf 1 januari 2021) van Cellulair in Balans. Alle tarieven zijn incl. btw, indien anders gespecificeerd. 

Orthomoleculair Intake
Een intake is eenmalig. Afhankelijk van de klachten worden er indien van toepassing een aantal onderzoeken gedaan. (De kosten van onderzoeken worden (meestal) niet vergoed door uw zorgverzekering.)

Consult intake – anamnese
– behandelplan

 

(Let op! testen worden alleen gedaan als daar aanleiding toe is)
– controle bloeddruk
– controle cholesterol/glucose
– evaluatie door therapeut indien nodig kunnen wij u extern doorverwijzen naar een (huis)arts/ specialist.

€ 130,-    

 

 

 

Therapeut consult
(deze tarieven worden ook berekend bij een e-mail of telefonisch consult):

Consult tot 30 minuten€  60.00
Consult tot 60 minuten€  110,00
  

Belangrijke informatie: Bij een persoonlijke consult, app-contact, e-mail of telefonisch consult berekenen we ook de tijd die nodig is om het dossier alvorens in te kijken, een verplichte rapportage en eventueel een behandelplan te maken en te versturen.

ONDERZOEKEN

Exorfinen onderzoek (urine)                € 275,-
Hiermee kunt u vaststellen of u een lichaam een of meerdere van de volgende exorfinen (14 verschillende onderzocht) niet kan afbreken: Gluten, Caseïne, Soja of Spinazie alsook Dermorphin en Deltorphin.  Vraag uw Exorfinen onderzoek direct aan!

Darm onderzoek (ontlasting/feces)   vanaf  € 70,-  (Uitgebreid onderzoek tot € 350.-)
Hiermee kunt u vaststellen wat de microbioom samenstelling is van uw darmen. Afhankelijk van de klachten kunnen ook andere zaken worden bekeken.  Voor meer opties kijk op ons darmherstel pagina

 


 

VERGOEDING

De consulten bij Cellulair in Balans worden vergoed, na aanleiding van de MBOG ( Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde) onder vermelding van 1062 TL.

De vergoeding en hoogte van de vergoeding is per zorgverzekering verschillend. Vanaf 2020  verwijzen wij u naar de website van zorgwijzer. De laatste update;

Orthomoleculaire vergoeding overzicht Zorgverzekeraars

Hier is het lijst vanuit de beroepsvereniging MBOG.

2019 : MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2019

2018 : MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2018

2017 :MBOG overzicht Zorgverzekeraars 2017 v2 

2016: MBOG-overzicht-zorgverzekeraars-2016


Klachten

Indien u niet tevreden bent over een behandeling, meld deze klacht direct aan ons. Indien u een schriftelijk klacht wil indienen, graag de onderstaande klachten formulier invullen.  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Klachten Formulier

KAB Procedure

Volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) is een zorgaanbieder de eerst aangewezen persoon om zich in te spannen een conflict met een patiënt/cliënt op te lossen. Daarvoor staat een wettelijke termijn van maximaal 6 weken. Het prettigst is als therapeut en klager samen het gerezen probleem uit de weg kunnen ruimen. Komt u er samen niet uit of is communicatie niet meer mogelijk dan kan in deze eerste periode de Klachtenfunctionaris worden ingeschakeld.

 


Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, waaronder ook de annuleringsregulatie van toepassing is.

artikel 2a                 Annuleringsvoorwaarden

1.  Het annuleren of verzetten van afspraken door Opdrachtgever/Client dient telefonisch (tijdens kantooruren, zijnde maandag tot en met vrijdag van tussen 09:00 en 16:00 uur) te geschieden.

2.  Bij annulering door Opdrachtgever binnen 24 uur voor aanvang van de betreffende afspraak is Opdrachtgever 100% van de kosten van de geannuleerde uren c.q. van de overeengekomen hoofdsom verschuldigd, tussen 24 en 48 uur voor aanvang van de afspraak 50% van deze kosten.

3.  Opdrachtgever is tevens het volledige bedrag van de totaal overeengekomen hoofdsom verschuldigd indien, zonder te annuleren, geen gebruik gemaakt wordt van de overeengekomen diensten van Gebruiker.

U kunt dit nalezen op de algemene voorwaarden, klik hier!

 

Privacy Policy

U kunt de Privacy Policy vinden via deze link!

 

Wilt u een afspraak maken, of heeft u nog vragen neem gerust contact op … klik hier! 

Chat openen
1
Stel gerust je vraag ... go for it!
Scan de code
Hoi
Heb jij een vraag, laat het gerust weten...