MEDIPRO Stoppen Met Roken

Hulp bij het stoppen met roken!

Loopt u al langer rond met de gedachte om te stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van de tabak.

Niet alleen zien wij het elke dag, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat hulp bij stoppen met roken door een ervaren coach de kans op succes tot wel 10 keer vergroot! Die begeleiding wordt bovendien vanuit het basispakket vergoed door uw zorgverzekering.

Bel mij terug!
Met het onderstaande formulier kunt u een terugbel verzoek indienen. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Telefonische Coach

Een Telefonische Stoppen met roken coach. Bij deze behandelvorm wordt u op afgesproken tijden telefonisch begeleid bij het stopproces. Nadat u enkele vragen heeft ingevuld over uw rookgedrag (rookprofiel) en gezondheid (anamnese) hebt u een eerste telefonisch consult met mij Chantel Jones uw persoonlijke coach.

 

Persoonlijke coaching

Nadat u enkele vragen heeft ingevuld over uw rookgedrag en gezondheid hebt u een aantal gesprekken met mij Chantel Jones uw persoonlijke stoppen met roken coach Eindhoven. Tijdens de coaching brengen wij samen in kaart wat uw redenen zijn om te stoppen met roken. Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u kunt omgaan met moeilijke momenten.

 

Stoppen met roken?

Niet alleen zien wij het elke dag, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat begeleiding bij het stoppen met roken door een ervaren coach de kans op succes tot wel 10 keer vergroot! Die begeleiding wordt bovendien vanuit het basispakket vergoed door uw zorgverzekering.

 

Uw email wordt direct door MEDIPRO behandeld, zij nemen contact op met u, zodat alle wettelijke regelgeving worden behandeld, i.v.m. de vergoeding.  U kunt aangeven dat u via mij Chantel Jones | Cellulair in Balans bent doorverwezen.  Wilt u eerst direct contact hebben met mij, dat mag gerust.  Neem contact op via onderstaande knoppen. 

Extra Info

Niet roken levert tijd op!

Maak je balans op en STOP!

Alternatieve voor roken!