Workshop | Wat wil ik?

Wie:   Vrouwen die strijd kennen
Wanneer:  op aanvraag
Tijd:   09:30 – 12:00
Waar:   Eindhoven (exact locatie bij aanmelding)
Kosten:  Nu €15.00
Door:  Chantel Jones | Therapeut & Coach

Samen gaan wij een start maken in wat jij wil. Hoe pak je dit aan? Dit workshop is een eerste stap dat naar mooie positieve veranderingen kan leiden. 

Zodra u zich aanmeld ontvangt u meer informatie.

Ik vindt deze foto zo krachtig; als strijder staat zij klaar voor een grote uitdaging of misschien kijkt ze terug op een overwinning.

Soms gaat het leven allemaal voor de wind, ik noem bewust ‘soms’. En andere keren kan het aanvoelen als een strijd. Het is niet altijd zo eenvoudig als een situatie dat zich ‘even’ voordoet en daar mee om te gaan. Het kan maanden en zelfs jaren duren.

Hoe je er mee omgaat is onder andere afhankelijk van je persoonlijkheid, je verleden of je huidige omstandigheden, relaties en uitzichten. Ben je in of kom je uit een heftige situatie dan is er vaker strijd in jezelf over wat jij wil. 

En als je ook nog eens sensitiever bent aangelegd, dan hakt het er behoorlijk in. Beslissingen maken en weten wat je wil is niet altijd zo simpel.

  • Hoe ga je nu verder? 
  • Hoe kom je uit het continue piekeren? 
  • Het maken van keuzes is dan veel moeilijker dan gezegd. 

Herken jij dit? 

Op donderdag 7 april ga ik een “Wat wil ik?” workshop organiseren, daarmee bedoel ik natuurlijk wat wil JIJ?  🙂 

 

Samen gaan wij een start maken in wat jij wil. Hoe pak je dit aan? Dit workshop is een eerste stap dat naar mooie positieve veranderingen kan leiden. 

De kosten van de workshop is € 30.00 maar wordt nu voor de introductie prijs van € 15.00 per persoon aangeboden.  Dit is inclusief consumpties en een hele fijne en praktische ochtend met elkaar. 

 Zodra u zich aanmeld ontvangt u meer informatie.

Maximaal 12 plaatsen beschikbaar, deze keer alleen voor de dames. 
(Mocht je als man ook interesse hebben, meld je aan dan pakken wij dit ook op.)

Wie ben ik?

Ik ben Chantel Jones, dagelijks werk ik als coach/therapeut en ik kom zo vaak deze situatie tegen. Maar ik ben zelf geen vreemde en helaas/gelukkig ook een ervaringsdeskundige om dit onderwerp.  Als coach stel ik deze vraag dagelijks en te vaak is er geen directe antwoord. Er is TE veel lijden onder de vrouwen en ik wil al heel lang hier iets mee doen.  Dit is mijn antwoord op de vraag wat wil ik.  

Ik wil vrouwen weer in hun kracht zien komen, simpelweg omdat het zo hoort. Met mijn kennis en ervaring wil ik hiermee een steentje bij te dragen. 

Geef aan als je hier interesse in hebt. 

Dedicated to Empower you!

Module 1 | Invloed van Westers leefstijl en voeding
DATUM:  in overleg
Tijd: 09:00 – 12:00

1.1. Gezondheidsklachten van ons westers menu & het effect op ons lichaam!
1.2. Waarom is een eetgewoonte zo moelijk te doorbreken?
1.3. Wat heeft ons lichaam echt nodig? Macro- & Micro-nutriënten 
1.4. Etiketten lezen; welke informatie is waardevol? 
1.5. Voeding is communicatie naar je lichaam, wat “zeg” je voeding tegen je lichaam?
1.6. Welke voedingspatroon past bij mij? Verschillende soorten diëten en de voordelen/nadelen (passend bij de groep)
1.7. PRAKTISCHE; Seizoen groente & variaties

Locatie:

Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

(Let wel: Alleen op afspraak/inschrijving)

Speciale aanbieding 30% korting voor alle 8 workshops! *

BETALING: U ontvangt een email met daarin de bank overschrijving instructies. Heeft u vragen, neem gerust contact op met ons.

(Let wel: Alle diensten en transacties zijn gebonden aan de algemene voorwaarden te lezen op deze website, klik hier. Let a.u.b. op de annulering regulatie.)

(*Deze speciale aanbieding is met vooraf betaling en annulering van één of meerdere data houd in dat de  de speciale prijs vervalt en de overgebleven workshops pro-rata gerekend zal worden.)


Bedrijven & Groepen

Bedrijven & groepen kunnen module afzonderlijk (of meerdere)  aanvragen en een speciale datum plannen. Neem even contact op en geef uw wensen aan voor jou groep, personeel en/of bedrijf. 

ENGLISH:  All modules of the Discovery Journey to healthy food can be given in English as well.  Especially for ex-pats, finding the food that is comparable to home or knowing what is available can be an issue. 

Chat openen
1
Stel gerust je vraag ... go for it!
Scan de code
Hoi
Heb jij een vraag, laat het gerust weten...