TRAINING | MODULE 1 | BEWUSTWORDING

Wij willen allemaal vitaal zijn, zij het genoeg energie hebben, metaal helderheid ervaren, op je ideale gewicht zijn, je goed in je vel voelen enz.  

In mijn praktijk hebben de “best practices” van de afgelopen 10 jaar mij geleid tot deze inzichten en dat wil ik graag delen.

  

In deze microtraining leg ik de impact en gevolgen uit van onze keuzes. Door deze kennis wordt  je bewuster van de mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij meer energie kan krijgen, mentaal helderheid ervaart, meer motivatie en inspiratie krijgt om effectief vitaal te worden.  

 

Met echte diepgang en goede uitleg kan je zelf je gezondheid keuzes bewuster maken en met resultaat.

 

Effectief Vitaal is nu in 3 versie te verkrijgen.

High Impact | Klassikale workshop: Het complete opleiding met volledige onderbouwing en uitleg in 3,5 uur met 30 dagen toegang tot de online platform om de kennis je eigen te maken.  (Nu met 1 jaar toegang!)

Light | Online opleiding; Alle grote lijnen met minder diepgang maar wel de praktische onderdelen om het effectief te kunnen uitvoeren met 30 dagen toegang tot de online platform om de kennis je eigen te maken.  (Nu met 1 jaar toegang.)

E-Learning | Online volgen op je eigen tempo met 30 dagen online toegang.  (Nu met 1 jaar toegang.)

Voorbeeld; een paar pagina’s uit de training… 

Effectief Vitaal is een microtraining!

Microtraining is een didactische methodiek gebaseerd op onderzoeksbevindingen van diverse wetenschappers die hebben onderzocht dat men kennis het beste verwerft in kleine maar regelmatige stapjes. Het gaat uit van het principe dat de mens maar een beperkte hoeveelheid lesstof per keer kan begrijpen, verwerken en onthouden. Lees meer … 

Trainingen kunnen direct geboekt worden bij de website E-ZY Learning een platform waarbij je direct kan bestellen,  betalen en toegang krijgen. 

Programma

De 3,5 uur workshop programma volgt drie leerdoelen:

Wat zijn de meest essentiële leefstijl factoren die ervoor zorgen dat wij gezond en vitaal blijven? 

Wij weten allemaal wel de basis principes van gezond zijn, maar wat doen wij ermee?  Door bewust bezig te zijn met deze essentiële gezondheidspunten in één keer kan je ontdekken waar jij het meeste kan uithalen om je energie te verhogen, concentratie en geheugen te verbeteren. 

Stress is een emotie toch? De westerse denkwijze bestempelt stress vaak als een psychische aandoening. Toch wil ik je in dit onderdeel bewust maken van de fysiek of wel biochemische gevolgen van stress op je lichaam zij het psychisch, mentaal of lichamelijk. In Nederland heeft 9,9 miljoen (RIVM 2018) mensen één of meerdere chronische aandoening. 

Dit komt waarschijnlijk niet doordat de helft van de Nederlandse bevolking slechte genen hebben. Dus waar komt het wel vandaan? De meeste chronische aandoeningen bij mensen gaat vaak samen met een pittige gebeurtenis en/of zeer stressvolle periode in hun leven. Wat gebeurt er in je lichaam dat ertoe leidt dat er chronische klachten ontstaan? Dit leggen wij uit in dit onderdeel.

Belangrijker nog is wat kan je eraan doen om je stress goed te managen, rekening houden met het individu.

Een goede fundering van een gebouw is belangrijk. Dat houdt alles omhoog en stabiel. Een goede bestuur van een bedrijf zorgt dat het bedrijf continuïteit heeft en dat je de benodigde inkoop kan doen om verkoop te realiseren. En dat zorgt ervoor dat mensen banen hebben. En wanneer je bij het eigen lichaam komt is er een disconnectie van wat je gewend bent om te eten en te doen met wat je lichaam nodig heeft. De ‘gemakseconomie’ speelt daarbij een belangrijke rol. Tijd voor het plannen en voorbereiden van de essentie van je gezondheid is er nauwelijks.

Het lichaam kan alleen optimaal functioneren als je het “benodigde” erin stopt, koolhydraten, eiwitten en vetten en micronutriënten (vitaminen, mineralen en vezels) is de basis. Maar vergeet niet ook de leefstijl elementen moeten in balans zijn. Het is één geheel. Als je bewust bent van de invloed van het wat, hoe, waar en wanneer van je voeding, kan je bewuster keuzes maken dat direct invloed heeft op je gezondheid, zij het lichamelijk, psychisch en/of mentaal. 

Doelgroepen

Voor bedrijven | Vitaliteit voor je mensen

Groepstrainingen tot 8 personen.
Een dag microtraining van 3,5 uur. 
Online platform 30 dagen daaropvolgend om de kennis te borgen!

Voor individu | Vitaliteit voor jezelf

a. Klassikaal optie: Groepstrainingen tot 8 personen. Een microtraining van 3,5 uur. 
b. E-Learning optie en de online platform om kennis te borgen en eigen te maken.

Data te bepalen met groep! Meld je gerust aan voor meer informatie. 

Data & Locatie & Kosten

BEDRIJVEN 

Voor bedrijven wordt data naar wens besproken. 

Locatie is in-company en wordt gehouden met c.a. 8 deelnemers.

KOSTEN voor bedrijven

Een prijs wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid medewerkers (5 – 10 personen), de prijzen kunnen per groep v.a. € 1800.00 

PARTICULIER / INDIVIDU

Effectief Vitaal Klassikaal + 1 jaar online platform toegang

  • Data in overleg 
  • Locatie Eindhoven +30km. Andere locatie mits voldoende aanmeldingen, minimaal 3 personen. 
  • Kosten; € 475.00 | Inclusief workshop 3,5 uur, leerplatform met toegang van 1 jaar.
 
 

 Effectief Vitaal Online + 1 jaar toegang online leer platform 

  • Direct beschikbaar
  • Locatie: Online
  • Kosten € 85.00 | Inclusief Online video’s en documentatie + leerplatform met toegang voor 1 jaar.

Directe bestelling gaan via de E-ZY Learning partner, kiezen, betalen en toegang.  Veilig en snel toegang.  Geniet van je training! 

Testimonials

Beurs aanbieding tot 29 februari 2020

High Impact  van  €395 voor € 250

Boeken kan op de beurs! 

 

Light van €65 voor € 35

Boeken kan op de beurs! 

MODULE 2 -8 | In overleg en na behoefte bepaalt.

Chat openen
1
Stel gerust je vraag ... go for it!
Scan de code
Hoi
Heb jij een vraag, laat het gerust weten...