Minder inspanning en meer rendement. Kan dat?

Unieke leermethodiek

Microtraining is een didactische methodiek gebaseerd op onderzoeksbevindingen van diverse wetenschappers (w.o. Nobel Laureate Eric Kandel) die hebben onderzocht dat men kennis het beste verwerft in kleine maar regelmatige stapjes. Het gaat uit van het principe dat de mens maar een beperkte hoeveelheid lesstof per keer kan begrijpen, verwerken en onthouden. Alvorens weer nieuwe lesstof aan te reiken wordt eerst getoetst en vastgesteld of eerder aangeboden informatie ook daadwerkelijk is opgenomen.

Alle IOM Microtrainingen zijn op dit principe gebaseerd en worden blended aangeboden: klassikaal én online. Een ander belangrijk kenmerk van de IOM Microtrainingen is dat er bij het ontwikkelen van de training 3 hoofddoelstellingen gedefinieerd worden m.b.t. hetgeen de cursist na de training moet weten en kunnen. Vervolgens worden er per hoofddoelstelling 10 leerstappen bepaalt. Alle kennis (theorie) die hoort bij deze leerstappen wordt vastgelegd in zgn. “leerkaarten” en daarna samengevat in een zgn. Micropaper dat online beschikbaar is via de Mobiele IOM-leer App®.

E-ZY LEARNING

Alle microtrainings zijn nu samengebracht op de website E-ZY LEARNING.

Waar de microtraining trainers hun kennis en kunde in hebben verzameld om Nederland een betrouwbare en effectieve kennis overdracht te bezorgen. 

 

 Het klassikale (onder-)deel is een “face to face”-training van 3,5 uur waarin de 3 leereenheden (de 3 hoofddoelstellingen en bijbehorende 30 leerstappen) worden behandeld aan de hand van een strak gedefinieerde format. Elke leeréénheid start met actieve kennisoverdracht, gevolgd door een onderbouwing en toepassing én wordt afgesloten met een richtlijn omtrent de verdere inhoudelijke ontwikkeling.

In het online (onder-)deel dat wordt aangeboden via de Mobiele IOM-leer App®, vindt de verankering oftewel borging plaats van de aangeboden kennis. Cursisten kunnen zich de lesinhoud (theorie) verder eigen maken via hun smartphone én verankeren/borgen door middel van het beantwoorden van vragen, aangeboden op basis van een algoritme. Hierdoor zijn de leerresultaten meetbaar en transparant. Tevens bestaat er de mogelijkheid elkaar uit te dagen tot een match of te chatten met mede cursisten of de trainer.

Microtrainingen

De EFFECTIEF VITAAL microtrainig is bedoeld voor iedereen die graag volop energie wil hebben tijdens en na hun werk alsook voor werknemers die graag een gezond en efficiënt workforce wil behouden omdat zij beseffen dat een gezond bedrijf gezonde medewerkers heeft. 

10 jaar “Best Practice” nu in een klassikale of online training!

Als therapeut zie ik al 10 jaar teveel ellende bij chronische patiënten.
Vage klachten, niet kunnen ontspannen, darmklachten en vermoeidheid zijn de eerste indicatoren. Omdat chronische klachten vaak 
pas na 10 – 15 jaar opduiken is preventie essentieel.
Wij willen allemaal klachtenvrij en vitaal zijn toch!

Motivatie ontbreekt vaak omdat wij niet beseffen hoeveel
impact wij zelf hebben. In Effectief Vitaal leg ik uit 
wat ons lichaam doet en welke belangrijk rol jij hierin hebt.

Ik ben zelf ervaringsdeskundige, na 38 jaar astma en
twee keer p/d pompjes te gebruiken ben ik nu eindelijk er van af.
Het is niet weg, ik heb nog steeds aanleg, maar mijn leefstijl en vooral voeding is bepalend. Dit geld voor vele chronische klachten beelden, met de kant tekening, gemak dient de mens!

Lees meer informatie…

Jij gezonder door nieuwe inzichten dat helderheid,  logica en motivatie biedt!

In de Stress & Burn-out Toolkit microtraining staat u centraal en krijgt u tools en tips om weer optimaal te genieten van het leven!

Wat levert het je op?

 • Inzicht en bewustwording
 • Zelfvertrouwen
 • Voldoening in werk en privé
 • Meer plezier & energie
 • Rust op lastige momenten
 • Beter slapen

Wij zijn experts op het gebied van lifestyle, voeding en communicatie. Ik ben Chantel Jones van praktijk Cellulair in Balans is Orthomoleculair Therapeut en Epigenetica specialist. Met veel ervaring van het endorfine systeem cruciale in stress en burn-out situaties, ben ik vooral bezig met het optimaal functioneren van het lichaam. Martine Brandt van Brandt for Body and Mind, is heel sterk in mentale ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling & bewustwording. Zij is Trainer Neuro Linguïstische Programmeren en Mindfulness. 

Deze toolkit is ontstaan door alle ervaring en best practices samen te brengen om u te uit het stress en burn-out situatie te krijgen.  Dit is geen quick fix, je lichaam en geest heeft tijd nodig om aan te herstellen. Maar met deze toolkit wordt je heel goed geholpen.

  Interesse Microtraining! Vul onderstaande formulier in voor de microtrainingen, wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Ik ben een:
  BedrijfIndividu

  Interesse voor:
  Effectief VitaalStress & Burn-out Toolkit

  Chat openen
  1
  Stel gerust je vraag ... go for it!
  Scan de code
  Hoi
  Heb jij een vraag, laat het gerust weten...