Lichaam

Internationaal Anti-Dieetdag 6-05-2017

Morgen is het internationale Anti-Dieetdag. Het woord dieet heeft bij vele een negatieve betekenis gekregen door de vele pogingen van “een of ander wonder dieet” om af te vallen. En juist als het niet lukt komt het je duur te staan omdat je denkt dat jij gefaald hebt, terwijl het juist het advies was dat niet correct was voor jou.

Weet u wat nu zo mooi is van onze lichaam, dat het lichaam zichzelf kan herstellen en op perfect gewicht kan komen en blijven. Gebeurt dat niet dan wil het lichaam ons iets vertellen. Dit is een signaal dat er meer aan de hand is dan alleen het afvallen of aankomen.

Waar gaat het dan om? Het woord dat ik graag wil gebruiken is leefstijl. Dit richt zich natuurlijk niet enkel op je voeding maar houdt rekening met jou manier van bewegen, ontspannen, stressen, de hoeveelheid druk dat je ervaart in je dagelijks leven, je verleden, je netwerk op het gebied van vrienden, sociaal, werk en je relaties met bijvoorbeeld je familie enz.. Want al deze factoren bepalen de “persoon / de ik” en hebben invloed op hoe je lichaam omgaat met vet opslag en/of verbranding.

Wij willen allemaal een ding, GOED VOELEN IN JE LIJF en GELUK ERVAREN.

Een fijne een heerlijke lente weekend gewenst!

Gezonde en positieve groetjes
Chantel

Meer weten? Neem gerust contact op met mij!

Chat openen
1
Stel gerust je vraag ... go for it!
Scan de code
Hoi
Heb jij een vraag, laat het gerust weten...