Gewichtsconsulent

Stel je de wereld voor waarin je lekker in je vel zit, tevreden bent met je lijf en je boven al energiek en fit voelt. Dat je met de zomer in het vooruitzicht zorgeloos kunt genieten van de zomerzon. Zonder bikini-stress misschien? Maar in ieder geval met meer zelfvertrouwen en een goed gevoel over je lijf. 

Summer Proef Weken

Dat goede gevoel over je lijf kun je bereiken met gewoon gezonde voeding en het zetten van kleine stappen in de juiste richting. Welke stappen dat zijn, laten we je zien tijdens de Summer Proef Weken. Gedurende 10 weken houden we 10 challenges die jou voorbereiden op een #summerproef resultaat!

 

Zet de 1e stap

Spreekt dit je aan? Zet dan nu de eerste stap en doe mee met onze Summer Proef Weken.  Download onze gratis printable met een overzicht van de wekelijkse challenges en volg onze (BGN) Facebookpagina voor dagelijkse motivatie, tips en recepten.

Afvallen, is het lichaam weer goed te laten functioneren!

Bent u de overtollige kilo’s zat?

Wilt u op uw ideale “ik voel me goed in mijn vel” gewicht komen?

Dan is het tijd om het een keer anders aan te pakken …

Bij Cellulair in Balans gaan wij kijken naar uw unieke levensstijl.

  • Hierop maken wij een voedings- en leefstijladvies.
  • Samen stellen wij een menu op dat bij u past.
  • Wij gaan u mee nemen op het ontdekkingsreis hoe om een gezonder lichaam te creëren zodat uw lichaam zelf overtollige vet kan verwerken.

Bij Cellulair in Balans gaan wij kijken naar uw unieke levensstijl.

  • Hierop maken wij een voedings- en leefstijladvies.
  • Samen stellen wij een menu op dat bij u past.
  • Wij gaan u mee nemen op het ontdekkingsreis hoe om een gezonder lichaam te creëren zodat uw lichaam zelf overtollige vet kan verwerken.

product-gewichtbeheersing-banner

Bij Cellulair in Balans gaan wij kijken naar jou lichaam als geheel. Voeding is heel belangrijk, maar ook alle andere Leefstijl factoren hebben direct invloed op je lichaam. Het gezegde “elke pondje gaat door het mondje” is in mijn optiek DEELS waar. Als jou lichaam niet goed functioneert zal je heel diep moeten gaan om op gewicht te blijven.

Met uitgebreide kennis over het lichaam, processen, hormonen enz. gaan wij focussen om het lichaam zichzelf te laten herstellen. Hiervoor is ons advies maar JOU inspanning voor nodig. Samen … lukt het wel.

BGN GEWICHTSCONSULENT BEGELEIDING

Duur | 3 – 12 maanden is een gemiddelde traject, factoren die dit bepalen is, aantal kilo’s, je eigen motivatie en behoefte aan “een stok  achter de deur”. 😉

Kosten | Per uur consult € 45.00. (Normaal een uur intake en daarna 30 minuten consulten voor opvolg gesprekken.)

Maak gerust een afspraak of neem vrijblijvend contact op om een start te maken met uw “levensstijl gewichtsverlies”.

bgn_logo_transparant_png_file

Als lid van BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulent Nederland) is er een mogelijkheid dat uw zorgverzekeraar een vergoeding biedt. Bekijk hier meer details.

Vraag naar de voorwaarden en betalingscondities.

Vergoeding | BGN gewichtsonculent

Als BGN Gewichtsconsulent zijn er vergoedingen mogelijk voor Nederlandse clienten. Voor actuele  informatie hierover kunt u klikken op onderstaande link.